Veckans stjärnbarnvakt

– Alicia från Sundbyberg

  • 2020-09-28
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1100 barnvakter utnämnd.

Alicia Nilsson nannynu barnvakt

Alicia är 20 år och bor i Sundbyberg, Stockholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan juni 2020. I Sundbyberg bor även familjen där Alicia arbetar som barnvakt. Utöver sitt jobb som barnvakt studerar Alicia naturvetenskap på Röda korset och är ideellt engagerad i olika bistånds- och välgörenhetsorganisationer. Vi på Nannynu! tycker att Alicia gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Alicia nedan.

En toppentjej med gott betyg både från oss och familjen hon jobbar hos . Hon är snabb och supertrevlig i kommunikationen!”
Nominering från Nannynu!s kontorspersonal

Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

Jag tycker det är väldigt kul att jobba som barnvakt på Nannynu, det är lärorikt och inspirerande och ett otroligt roligt extrajobb!

Vad brukar du hitta på med barnen när du är barnvakt?

När jag är barnvakt tycker jag att det är roligt att sitta och lyssna på barnen, höra hur deras dag har varit och leka, gå promenader och pyssla tillsammans. Det gör mig glad och ger mig energi!

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att hitta på saker som både barnet och en själv gillar göra, då har båda något att se framemot att göra tillsammans.

Hur hörde du talas om Nannynu?

Jag hörde talas om Nannynu via en vän som har under många år jobbat som barnvakt!

Alicia Nilsson barnpassning

Kontaktperson

Freja Senke

Marknad & kommunikation