start-01

Barnvakt Umeå

Nanny.nu - Professionell barnpassning för dig som söker barnvakt i Umeå.

  • Störst i Sverige på barnpassning (omsättning)
  • All personal omfattas av kollektivavtal
  • Kostnadsfri sökprocess
  • Tillgänglig och personlig service

Varmt välkommen till Nanny.nu

Hitta barnvakt i Umeå Jobba som barnvakt i Umeå

År vi erbjudit nanny/barnvakt i Umeå

8

Kunder vi har hjälpt

10 000+

Rekommenderar oss till en vän

98.2%
start-02

Professionella barnvakter över hela Umeå

Vår barnvaktstjänst anlitas av familjer i hela Umeå-området och genom åren har vi hjälpt många tusentals familjer att få ihop sin vardag. Vi får in förfrågningar om  barnpassning över hela Umeå med omnejd men oavsett område har förstås alla våra barnvakter gått igenom rekryteringsprocessen med telefonintervju följt av intervju med rekryterare samt noggranna bakgrundskontroller. Samtlig personal omfattas av kollektivavtal.

Nya barnvakter i Umeå varje vecka

Vi tar varje vecka emot flera hundratals ansökningar över hela Sverige om att arbeta som barnvakt men det är mycket som behöver stämma för att det ska bli en bra matchning och bara ungefär 10% av ansökningarna går vidare i processen till att bli barnvakter hos oss på Nanny.nu. Läs gärna mer om oss och vårt arbete genom att klicka på knappen nedan.

Läs mer om oss

Noggrann rekrytering

Vi får varje vecka in hundratals ansökningar om att bli barnvakt men det är mycket som ska stämma och bara ca 10% går vidare i processen.

Utbildning

De barnvakter som går vidare i processen genomför vår Nannycertifiering och utbildas i hjärt- och lungräddning för barn.

Personlig matchning

Varje familj är unik och har sina egna önskemål kring barnpassningen. Vi är därför väldigt noga med att matcha barnvaktens profil med familjens önskemål.

Med kollektivavtal

För oss är det viktigt med goda arbetsvillkor för alla anställda barnvakter. Ett kollektivavtal säkerställer goda villkor och bra ersättning för våra kollegor.

 

Beräkna timpris för en barnvakt i Umeå

Priset baseras på barnvaktens ålder, avtal och hur många timmar ni önskar hjälp. Priset specificeras inkl. moms och efter RUT-avdrag.

Bundet avtal:

Ett bundet avtal innebär att ni som familj tillsammans med er barnvakt kommer överens om ett upplägg med ett minimum antal timmar per månad. Med detta avtal har båda parter 1 månads uppsägningstid.

Obundet avtal:

Ett obundet avtal innebär att ni som familj tillsammans med er barnvakt bokar in arbetspass direkt sinsemellan och tiderna kan variera. För denna typ av avtal finns ingen uppsägningstid.

20

Ditt timpris

Vilket upplägg på barnpassningen passar er?

Alla familjer är olika och likaså deras behov. Önskar ni hjälp regelbundet varje vecka eller mer sporadiskt?

Regelbunden barnpassning

Ett regelbundet upplägg är det vanligaste behovet hos våra familjer. Det innebär att familjen har barnpassning en eller ett par gånger i veckan. Vanligtvis hämtar barnvakten på förskola/skola runt kl 15.00/16.30.

Hitta en regelbunden barnvakt

Sporadisk barnpassning

Ett typiskt sporadiskt upplägg innebär att barnpassningen sker mellan 1-4 gånger i månaden med varierande dagar och tider. Vanligtvis handlar det om avlastning under kvällar och/eller helger.

Hitta en sporadisk barnvakt

Enstaka

Enstaka upplägg är vanligt vid exempelvis bröllop eller om ni behöver hjälp vid ett specifikt datum. Notera att om barnpassningen inte sker i hemmet kan ni inte få RUT-avdrag.

Hitta barnvakt för enstaka tillfälle

Barnvakt på heltid/deltid

Heltidsuppläggen brukar se ut precis som de låter, heltid mellan måndag till fredag ca kl 7-15, 8-16 eller 9-17. Deltidsuppläggen brukar ligga på 2-3 heldagar i veckan, eller ett par halvdagar per vecka.

Hitta barnvakt för heltid/deltid

Hitta barnvakt i Umeå - 5 enkla steg

Läs hur processen går till från inskickad förfrågan till matchning med barnvakt och uppföljning från oss.

1. Skicka en förfrågan

Inom en arbetsdag efter att du skickat in en barnvaktsförfrågan kommer en av våra konsultchefer kontakta dig för att skapa din egen kundprofil. Vi går igenom ert behov och vilken person ni söker och skräddarsyr därefter uppdraget efter just ert behov. Så snart uppdraget är på plats startar vi en kostnadsfri sökning efter en lämplig kandidat. I bästa fall har vi en passande barnvakt redo i vår databas, om inte publicerar vi annonser för tjänster och rekryterar vi löpande nya nannys.

Skicka in förfrågan

2. Presentation av barnvakt

Så snart vi hittat en passande barnvakt skickar vi er en kandidatpresentation. Presentationen innehåller information om kandidaten, vilka bakgrundskontroller som genomförts, vilka utbildningar kandidaten genomfört och framför allt en kort videopresentation för att ni enklare ska kunna skapa er en bild av vem personen är och om kandidaten kan passa in i er familj.

3. Möte mellan familj och barnvakt

Om ni önskar träffa barnvakten koordinerar vi ett kostnadsfritt första möte. Vanligtvis kommer barnvakten till ert hem för att träffa er och barnet/barnen. Under mötet får både ni och barnvakten en chans att ställa de frågor ni har och känna efter om ni passar för varandra. Detta är en chans för båda parter att känna av dem mjuka värderna så som personkemi och samspel mellan barnvakten och barnen.

4. Matchning och avtal

Om mötet går bra gör vi klart matchningen mellan er och barnvakten och skickar ut avtal. Ni har nu er egen barnvakt och ni kan börja boka in pass. Fram till denna stund är hela processen kostnadsfri, debiteringen börjar det första passet ni bokar.

I regel har vi gjort ett gott förarbete innan mötet vilket leder till att 9 av 10 möten leder till en matchning men ibland känns det inte rätt för någon av parterna och i det läget fortsätter den kostnadsfria sökningen.

5. Uppföljning

Så länge ni är kunder hos oss kommer att kontinuerligt följa upp med både er och barnvakten för att säkerställa att allt känns bra och att ni får den hjälp ni behöver. Vi på kontoret hjälper er gärna så fort frågor dyker upp, vi är alltid varmt välkomna att höra av er!

010-160 02 00

info@nanny.nu

Barnvakt pysslar med barnvaktsbarn
Barnvakt pysslar med barnvaktsbarn
kunder-03
Barnvakt och barnvaktsbarn på lekplats
Barnvakt på lekplats med två barnvaktsbarn

Träffa några av våra barnvakter

Nyfiken på att lära känna några av våra barnvakter? Vi har barnvakter i olika åldrar runt om i hela Sverige. 

Vad tycker våra kunder?

Barn gungar med sin barnvakt

Vi använde Nanny.nu för att ha en barnvakt över vår bröllopshelg och vi är jättenöjda med tjejen som hjälpte oss. Det kändes tryggt men kostade nog mer än andra tränster. För att vi helt och hållet skulle kunna njuta på vårt bröllop var det dock värt det!

Emma Falkenberg

Barn leker i barnrum

En seriös och pålitlig agentur. Jag har känt förtroende och trygghet från första kontakt. Vi har fått mycket och relevant information och tydlig kommunikation under matchningen mot att hitta en nanny som passade oss och våra behov. Vi är väldigt glada över att äntligen ha NannyNu och ”vår” nanny i våra liv.

Camilla Cederborg

Barnvakt och barnvaktsbarn

Seriöst och bra företag, trevliga och erfarna barnvakter. Vi har utnyttjat tjänsten i Jönköping och har bara goda erfarenheter. Bra och snabb service från företaget, och som sagt trevliga och seriösa barnvakter som man känner att man får förtroende för.

Eva Blomqvist

Barnvakt med barnvaktsbarn utomhus

Vi har använt NannyNu! i 10 år med ett uppehåll pga föräldraledighet med vårt andra barn. Under all dessa år har vi haft många olika barnvakter eftersom de flesta av dem vi använt studerat sista året på gymnasiet. I princip alla barnvakterna har varit fantastiska med våra barn och mycket uppskattade. Rekrytering av ny barnvakt är en standardiserad process hos NannyNu! och den fungerar mycket bra. Ett enkelt företag att ha att göra med!

Christian Herge

Frågor och svar

Här finner du svar på de vanligaste frågorna om barnpassning i Umeå. Hittar du inte svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss.

Vad gäller på röda dagar?

Röda dagar är exkluderade i avtalet och du som kund kommer inte bli debiterad för dessa dagar och kan inte räkna med att barnvakten jobbar den dagen. Om ni kommer överens med barnvakten om att jobba röda dagar går det givetvis bra.

Vad händer om barnvakten blir sjuk?

Vi försöker gärna hitta en ersättare, ring oss så snart ni vet om detta så söker vi efter en redan anställd barnvakt som kan rycka ut. Tyvärr kan vi dock aldrig garantera att vi hittar en ersättare. En rekommendation för ökad flexibilitet är att ha två barnvakter att anlita.

Varför ska vi välja Nanny.nu?

Nanny.nu har funnits i över 15 år och var bland de första barnvaktsföretag som startades i Sverige. Genom åren har vi hjälpt tusentals familjer och flera gånger blivit prisbelönade.

Utöver att hjälpa familjer med barnpassning och omsorg anlitas vi också flitigt av både företag och kommuner och vi är, så vitt vi vet, det enda barnvaktsbolaget som har kollektivavtal för sina anställda.

Om vi blir sjuka, blir vi debiterade eller kan vi flytta timmarna till nästa månad?

Vid sjukdom blir ni i regel debiterade för timmarna enligt avtalet för att täcka barnvaktens lön. Om ni däremot är överens med er barnvakt om att flytta timmarna till en annan dag går det självklart bra. Så länge ni och er barnvakt bekräftar detta till oss utgår ingen debitering för det avbokade tillfället. 

Har vi någon uppsägningstid?

Vi har två slags upplägg: ett obundet och ett bundet. Det obundna upplägget är helt flexibelt och har ingen uppsägningstid. Med ett bundet upplägg fastställs ett minimum antal timmar/månad som kunden debiteras för och som barnvakten ska vara tillgänglig för, båda parter 1 månads uppsägningstid.

start-05

Vill du jobba som barnvakt i Umeå?

Älskar du barn och letar efter ett roligt extrajobb? Vi söker barnvakter över hela Umeå, både pensionärer och studenter, men även dig som har ett annat deltidsjobb. Stämmer du in på beskrivningen? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Bli barnvakt

start-06

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Kontakta oss idag! Våra öppettider är helgfria vardagar mellan kl. 09-17.

010-160 02 00 info@nanny.nu

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på NannyNu AB, orgnr. 556662-0851 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata