Aleksandra Tywoniuk

Intervju med Aleksandra Tywoniuk

Aleksandra är 21 år och bor i Jordbro, Haninge. Hon har arbetat hos Nanny.nu sedan februari 2020. Idag jobbar Aleksandra åt en familj i Liljeholmen. Utöver sitt jobb som barnvakt studerar hon till förskollärare. På sin fritid gillar Aleksandra att åka runt och se nya saker och åka utomlands. Hon kommer från Polen och brukar åka dit på somrarna. Hon tycker även om att spendera tid med sina katter och sin hund. Vi på Nanny.nu tycker att Aleksandra gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som en av våra stjärnbarnvakt.

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Jag jobbar med det jag tycker om, det vill säga att passa barn. Jag får även mycket erfarenheter som kan hjälpa mig vidare i livet då jag pluggar till förskollärare. En annan fördel med att jobba som barnvakt är att ingen dag är den andra lik, som barnvakt kan man hitta på så många olika saker.

Varför tycker du om att jobba på Nanny.nu?

För det är ett jobb som jag kan kombinera med schemat i skolan. Det är en perfekt sidosysselsättning under tiden jag pluggar och jag jobbar hos en familj där jag trivs jättebra.

Hur upplever du relationen till Nanny.nu?

Personalen är jättesnälla, de återkopplar ofta för att se hur det går, ifall man trivs med att jobba hos familjen. När jag har några frågor till Nanny.nu får jag svar väldigt snabbt.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Barnet som jag tar hand om älskar grävmaskiner men även andra fordon, så vi leker mycket med olika små bilar, grävmaskiner och tåg. Barnet gillar även djur så ibland går vi till parker där vi kan kolla på djur.

 

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att ha kul med barnen så blir det roligt både för dig och barnen.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Jag brukar hämta barnet på förskolan runt kl. 15. Vi brukar gå hem och äta mellanmål och vila en stund. Sedan brukar vi gå ut till parken och leka där. På väg hem går vi en jakt efter grävmaskiner. När vi kommer hem äter vi middag och efter det så leker vi.

Andra barnvakter

barnvakt-singel-06

Vill du veta mer?

Undrar du något? Tveka inte att höra av dig till oss. Kontoret har öppet varje vardag mellan kl. 9-17.

Bli kund Bli barnvakt