Bild på Elin

Intervju med Elin

Elin är en 18-årig tjej som bor i Gustavsberg. Hon har vuxit upp med yngre syskon och kusiner och även jobbat som tränare för barn i olika åldrar. Elin började jobba som barnvakt hos oss på Nanny.nu januari 2022 och har sedan dess jobbat hos flera familjer, både regelbundet och som vikarie. Vid sidan av sina studier och jobbet som barnvakt jobbar hon även deltid på ett ålderdomshem. På fritiden tycker Elin om att träna och hon har under många år både tränat och lärt ut taekwondo. Elin beskriver sig själv som en trygg och tålmodig person och både vi på Nanny.nu och familjerna hon jobbat hos kan inget annat än att hålla med. Därför vill vi lyfta fram Elin som juni månads stjärnbarnvakt!

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Just för att barn är väldigt glada och spontana, och det finns alltid något att hitta på tillsammans.

Varför tycker du om att jobba på Nanny.nu?

Jag har en bra kommunikation med både kontoret och familjen jag jobbar hos. Sedan tillåts jag också ha väldigt kul på jobbet. 

Elin_Gym

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Var engagerad. Prata med barnen om vad dem vill hitta på och var med i lekar och aktiviteter. 

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 

En vanlig dag brukar jag hämta barnen från förskolan under eftermiddagen. Sedan går vi hem tillsammans och lagar middag. Efter middagen brukar vi antingen gå ut och leka en stund i trädgården eller lekparken i närheten. Därefter kommer föräldrarna hem och vi säger hejdå. 

Kontakta oss!

Andra barnvakter

barnvakt-singel-06

Vill du veta mer?

Undrar du något? Tveka inte att höra av dig till oss. Kontoret har öppet varje vardag mellan kl. 9-17.

Bli kund Bli barnvakt