Barnvakt Jennifer

Intervju med Jennifer

Jennifer är 24 år och bor i Ängelholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan april 2019. Idag jobbar Jennifer åt en familj i Skåne. Utöver sitt jobb som barnvakt har Jennifer sitt egna företag J’s Fest och Planering där hon hjälper till att anordna allt från barnkalas till kick-offs. På sin fritid gillar hon att vara ute i naturen och att umgås med vänner och familj. Men ett av hennes största intressen är att resa och upptäcka nya platser.

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Det känns inte som jobb, att få följa ett barn i deras utveckling och veta att man bidragit bara lite är en fantastisk känsla.

Varför tycker du om att jobba på Nanny.nu?

Jag hade aldrig fått de kontakterna jag har eller kunnat ta del av barnens utveckling. Nannynu-personalen är väldigt aktiva med kontakt och kollar ofta hur allt flyter på, både med mig och familjen jag jobbar på.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Sjunga hjulen på bussen VARJE gång vi sätter oss i bilen är ett måste. Hon älskar att leka med vatten, och busa en massa. Sjunga för övrigt är definitivt en favorit och helst dansa med.

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Om du inte lämnar med ett leende är det inte rätt för dig

Barnvakt Jennifer

Vi är väldigt nöjda med Jennifer och vi känner oss väldigt trygga med henne.

- Jennifers barnvaktsfamilj

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Jag hämtar barnet på förskolan och efter det åker vi förbi hemmet och hämtar en klämmis och andra saker vi kan behöva på dagens äventyr. Sen åker vi till badhuset, lekparken, biblioteket eller skapar ett äventyr hemma. Vid 17:30 är det middag följt av tandborstning, på med pyjamas. Sedan sätter vi oss i soffan och läser en bok eller 2. När det är läggdags kommer mamman och lägger dottern. Så får jag passa lilla lillasystern ett tag.

Andra barnvakter

barnvakt-singel-06

Vill du veta mer?

Undrar du något? Tveka inte att höra av dig till oss. Kontoret har öppet varje vardag mellan kl. 9-17.

Bli kund Bli barnvakt