IMG_0122

Intervju med Johanna

Låt oss presentera 21-åriga Johanna - en glad och driven person som jobbat hos oss i snart 4,5 år. Med en genuin passion för att arbeta med barn har hon både studerat barn- och fritid på gymnasiet, samt arbetat på anpassad grundskola. Johanna är en person som sprider glädje och skratt omkring sig. Utöver sitt arbete som barnvakt studerar hon till undersköterska. 

Johanna är också engagerad inom Djurgården där hon bland annat jobbar med knattematcher för barn upp till 11 år. Det är en roll där hon får möjligheten att ta in barn i olika åldrar och ge dem en rolig upplevelse. 

Med sin entusiasm och energi blir Johanna en inspirationskälla för andra. Hon strävar alltid efter att göra en positiv skillnad i barns liv och hennes engagemang och kärlek till barnen är tydlig i hennes arbete. Johanna är en fantastisk tillgång för teamet och därför vill vi lyfta fram henne som juli månad stjärnbarnvakt!

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Anledningen till att jag tycker så mycket om att vara runt barn är för att varje dag kan se så olika ut, och du vet aldrig riktigt vad som väntar. Det är otroligt kul att få vara engagerad i lek tillsammans med barnen. Jag är också väldigt lösningsorienterad som person och trivs i att vara i en aktiv miljö. Du måste liksom vara med i matchen hela tiden. 

Varför tycker du om att jobba på Nanny.nu?

Framför allt så känner jag en stor trygghet av att jobba på Nanny.nu. Det är bra uppföljning både innan och efter man har träffat en familj och jag har alltid känt mig bekväm med att uttrycka mina tankar och känslor.  

Resized_20230623_1813531

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Ha kul med barnen! Våga slappna av lite och engagera dig i vad du och barnen faktiskt gör. Det är också viktigt att ha en bra kommunikation med både föräldrar, barn och kontoret - så länge du har det kommer allt att lösa sig. Prata mycket med föräldrarna och våga säga vad du tycker och känner. Mitt sista tips är också att vara lösningsorienterad. Oförutsägbara situationer kan absolut uppstå och då är det viktigt att vara beredd med att hitta lösningar. 

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 

Dagarna varierar såklart men oftast brukar jag hämta barnen från förskola och skola vid kl. 15 och promenera hem. Väl hemma brukar vi hoppa studsmatta, bada i poolen eller leka. Men en stor favorit är att bygga lego. Det är lite så - ''När Johanna är här då bygger vi lego'' -. Och det är avancerade grejer kan jag säga, där ska det byggas enligt avancerade instruktioner och det är lika roligt varje gång! Därefter brukar vi äta middag tillsammans innan jag går hem strax innan läggdags. 

Kontakta oss!

Andra barnvakter

barnvakt-singel-06

Vill du veta mer?

Undrar du något? Tveka inte att höra av dig till oss. Kontoret har öppet varje vardag mellan kl. 9-17.

Bli kund Bli barnvakt