Nanny Lova

Intervju med Lova Robertsson

Lova är 19 år och bor i Göteborg, hon har arbetat hos oss på Nanny.nu sedan april 2019. Idag jobbar Lova åt flera olika familjer i Göteborg. När hon inte arbetar för oss, studerar hon till förskollärare på Göteborgs universitet och utöver det arbetar hon även som timvikarie för förskolor i Göteborg. Vi på Nanny.nu tycker att Lova gör ett fantastiskt jobb med barnen som hon passar och vi vill därför lyfta fram henne som en av våra stjärnbarnvakter.

Hur tycker du det fungerar att anpassa ditt jobb som barnvakt med dina studier?

Det fungerar väldigt bra, jag har bra kontakt med familjerna jag jobbar hos och vi hittar alltid en lösning ifall något skulle krocka med studierna.

Vad gillar du med med att arbeta för Nanny.nu som barnvakt?

Jag tycker det är väldigt roligt att få lära känna barnen jag är barnvakt för.

Vad brukar du göra med dina barnvaktsbarn?

På sommaren är det mycket utelek på lekplatser eller promenader i barnvagnen beroende på ålder. Annars brukar vi leka inomhus, laga mat, läsa böcker och göra barnets intresse.

Ditt bästa tips till nya barnvakter?

Fråga föräldrarna om barnets intresse och lägg aktiviteter utifrån det. Det är bättre att fråga föräldrarna för mycket om barnen innan du blir lämnad ensam med dem än för lite.

Skulle du rekommendera andra att söka jobb som barnvakt hos Nanny.nu, om ja, varför?

Om man tycker om att jobba med barn är detta ett perfekt extrajobb bredvid studierna då det är väldigt flexibelt men mycket lärorikt och roligt!

Andra barnvakter

barnvakt-singel-06

Vill du veta mer?

Undrar du något? Tveka inte att höra av dig till oss. Kontoret har öppet varje vardag mellan kl. 9-17.

Bli kund Bli barnvakt