Barnvakt Shrouk

Intervju med Shrouk

Shrouk är 26 år och bor i Haninge, Stockholm. Hon har arbetat hos Nanny.nu sedan april 2021. Idag jobbar Shrouk åt en familj som bor på Fridhemsplan. Hon har ett eget nystartat klädföretag som heter SHROUK.se som representerar The Third Culture Kids befolkning och skapar handtillverkade kläder. Shrouk beskriver sig själv som en väldigt kreativ person som på sin fritid tycker om att skapa konst, måla, plantera hemma och laga mat. Vi på Nanny.nu har valt att lyfta fram Shrouk som denna månadens stjärnbarnvakt då hon gör ett toppenjobb med barnet hon passar!

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Eftersom barn ger mig glädje och positiv energi, och jag lär mig så mycket om mig själv genom att jobba med barn och att se dem utvecklas.

Varför tycker du om att jobba på Nanny.nu?

För mig så känns det tryggt att jobba på Nanny.nu, eftersom det finns väldigt trevlig personal som är lätt att prata med och kontakta. Det känns också så underbart att Nanny.nu bryr sig om mig som barnvakt, och att jag får välja vilken familj jag känner mig bekväm att jobba med.

Hur upplever du relationen till Nanny.nu?

Jag har bra relation men personalen som jobbar på Nanny.nu, lätt att kontakta och trevliga att prata med och jag får alltid hjälp och svar på mina frågor.

Shrouk barnvakt

Det går jättebra med Shrouk. Hon är ansvarsfull och pålitlig, håller tider noggrant samtidigt som hon är flexibel när det behövs.

Shrouks barnvaktsfamilj

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Barnet som jag passar är underbar, alltid glad och energifull. Han gillar djur, spela fotboll, sjunga, springa runt, titta på vattnet, mata ankor, leka med andra barn och han älskar klockor.

 

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt tips till andra barnvakter är att fokusera mest på vad barnet gillar och försöka förstå deras personlighet, så du kan hälpa barnet att utvecklas på bästa sätt som funkar för just barnet som du passar. Även att hålla bra relation med familjen så dem kan känna sig trygga och kan kontakta dig lätt.

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Min dag på jobbet börjar när jag möter barnets mamma och barnet, vi pratar några minuter där mamman berättar för mig hur dagen sett ut för barnet. Efter det så berättar jag för mamman var jag tänkte åka med barnet och vilka aktiviteter vi ska göra. hon brukar tycka att jag har bra idéer som passar barnet. Efter det så åker vi iväg och leker. (Mitt fokus med barnet är att utmana honom mer på många olika sätt, så han kan utvecklas mer med tiden och det gör han redan).

Efter några timmar så brukar vi åka tillbaka till familjens hem, och när jag lämnar honom till sin mamma så brukar jag berätta om allt vi har gjort och hur det var med honom.

 

Andra barnvakter

barnvakt-singel-06

Vill du veta mer?

Undrar du något? Tveka inte att höra av dig till oss. Kontoret har öppet varje vardag mellan kl. 9-17.

Bli kund Bli barnvakt