CV bild på Wilma

Intervju med Vilma

Vilma är 18 år och bor i Trångsund i Stockholm. Hon började jobba hos oss på Nanny.nu i juli 2022 och har sedan dess hjälpt en och samma familj med barnpassning. Utöver att jobba hos oss studerar Vilma på andra året på gymnasiet där hon studerar ekonomiprogrammet med inriktning på juridik. På fritiden tycker Vilma om att åka skidor, träna och umgås med vänner. Vi på Nanny.nu tycker att Vilma är en fantastiskt barnvakt och vi vill därför lyfta fram henne som denna månads stjärnbarnvakt!

 

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Jag tycker om att jobba som barnvakt just för att barnen är så påhittiga och roliga. Dem sprider väldigt mycket glädje och jag lär mig även en hel del av dem. 

Varför tycker du om att jobba på Nanny.nu?

Anledningen till att jag vände mig just till Nanny.nu är för att jag då hade hört mycket positiv respons om dem. Det jag gillar med Nanny.nu är att dem är tydliga, har snabba svar och dem är även väldigt duktiga på att matcha ihop mig som barnvakt med en passande familj. Sedan är deras utbildningsmaterial väldigt bra och var hjälpsamt. Jag känner mig även trygg med Nanny.nu som arbetsgivare och vet att jag alltid kan få tydliga, bra och snabba svar.

Bild på VIlma i skidkläder framför en solnedgång

Jag är jättenöjd med Vilma, hon är duktig och pålitlig och barnen älskar henne.

- Vilmas barnvaktsfamilj

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter? 

Jag skulle säga att det är viktigt att vara lugn, omtänksam och ha roligt tillsammans! Men det är även viktigt att vara tydlig och lyssna på barnen, och alltid stötta dem så dem känner sig trygga i ditt sällskap. 

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 

För mestadels så hämtar jag barnen från förskolan sedan brukar vi alltid stanna i en lekpark på vägen hem. Där brukar vi antingen gunga, åka rutschkana, klättra, göra olika sand figurer, leka kull eller springa runt i klätterställningarna. Efter en stund i lekparken rör vi oss hemåt tillsammans och när vi kommer hem så tar vi av oss ytterkläderna och tvättar händerna. Efter det så brukar vi leka en stund inomhus innan jag gör iordning middagen. Även efter middagen brukar vi leka eller pyssla en stund till innan det är dags att varva ned och börja med kvällsrutinerna. Efter det går vi och lägger oss i sängen och jag läser en stund för barnen innan dem somnar. 

Andra barnvakter

barnvakt-singel-06

Vill du veta mer?

Undrar du något? Tveka inte att höra av dig till oss. Kontoret har öppet varje vardag mellan kl. 9-17.

Bli kund Bli barnvakt