De anlitar en nanny för livspusslet

  • 2018-01-31
  • Nyheter
  • Nannynu

 

De anlitar en nanny för att få ihop livspusslet

Artikeln kommer från Omni ekonomi.

Anlita nanny - omni

Att hinna hämta barnen i skolan, förbereda mellanmål och läsa läxor är inte alltid helt lätt att få ihop. Fråga familjen Carlsson i Täby.

Där bor Martina tillsammans med sin man Henrik och deras två barn Nora, 9 år, och Herman, 6 år. Det var när äldsta dottern Nora var liten som familjen tog hjälp av barnpassningsförmedlingen Nannynu! för att få hjälp med hämtningen.

– Vi jobbar båda inom hotellbranschen och med tanke på våra arbetstider så behövde vi hjälp några dagar i veckan med att hämta barnen, säger Martina Carlsson.

 

”Hittar på roliga saker tillsammans”

Nu har båda barnen börjat skolan och den äldsta ska snart få börja gå hem själv. Men de har fortsatt med barnvakt två dagar i veckan.

– De brukar hitta på roliga saker tillsammans. Mycket lek på studsmattan, ritande och även läxläsning med Nora. De gånger som de behövt byta barnvakt har Nannynu! hjälpt till.

– De har varit lyhörda och gjort bra matchningar. Vi har alltid känt oss trygga, och de återkopplar både till oss och barnvakten ett antal gånger per år för att kolla hur det fungerar.

 

Växande trend

Att använda sig av en barnpassningsförmedling för att få hjälp blir allt vanligare.

– De flesta föräldrar som anlitar oss är heltidsarbetande och har svårt att hinna hämta vid tretiden. Istället för att gå ner till 80 procent tar de hjälp en till tre gånger i veckan för att hinna med både vardagslivet och föräldralivet, säger Robert Bällstav, kommunikationschef på Nannynu!

18 januari 2018, Omniekonomi.se

Detta är en annons. Den är inte skriven av journalisterna på Omni Ekonomis redaktion.

Vill du bli kontaktad?

Om du vill bli kund eller barnvakt så klicka på länken. Vid övriga frågor är du välkommen att fylla i formuläret nedan.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.