Nannynu! anställer er egen barnvakt
– ni fortsätter precis som vanligt

Ge er privata barnvakt anställning, försäkringar och utbildning

KONTAKTA OSS

  • Barnvakter just nu
  • 1427
  • Köpande kunder just nu
  • 1282
  • Reco kundrekommendation
  • 4.6/5 av 326 st

Vi anställer er egen barnvakt

Försäkringar, utbildning och vit anställning

SKICKA FÖRFRÅGAN

Ge er privata barnvakt anställning, försäkringar och utbildning genom Nannynu!

Vi anställer er barnvakt och betalar ut barnvaktens lön medan ni fortsätter precis som vanligt med den barnvakt ni har idag. Vi står för arbetsgivaravgifter liksom moms.

Kostnad och priser för att anställa sin egen barnvakt

Nedanstående priser för egen barnvakt är 20 % rabatterat på våra ordinarie priser. Priset skiljer sig beroende på vilken kandidatgrupp barnvakten hör till. Ni får som kund en faktura varje månad på de totala antalet timmar som er barnvakt jobbat den föregående månaden. Vi kan även justera ert pris till lägre eller högre beroende på vilken lön er barnvakt har. Se längre ned.

Prislista
Kandidat i standardkategorin

(Studerar på gymnasiet)

Kandidat i den utökande kategorin

(Har gått ut gymnaiset)

Pris
144kr
144kr + tillägg*

Alla priser är per timme efter rutavdrag och inklusive moms. Ovanstående priser har rabatterats med 20%. Rabatten går ej att kombinera med andra rabatter.

Våra priser gäller vardagar 06:00-20:00. För övrig tid tillkommer en avgift på 9kr/timme. Vid storhelger tillkommer en avgift på 19kr/timme. Storhelger inkluderar långfredagen, påskafton, påskdagen, annandag påsk, valborg, midsommardagen, julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen.

*Pristillägget avgörs av kandidatens löneanspråk. 1kr/timme tillägg på standardlönen innebär 1kr/timme i tillägg i pris efter RUT. Detta upplägg är anpassat för att maximera mängden kandidater med kvalificerade profiler. Tilläggsintervallet är i vanliga fall 10-30kr/timme efter RUT.

Vad vi erbjuder er och barnvakten

Trygg anställning och nyttjande av rutavdrag

SKICKA FÖRFRÅGAN

Vad vi gör

Vi har försäkringar som täcker tiden då barnvakten arbetar. Om ni önskar så utbildar vi barnvakten i en nannycertifieringskurs som handlar om kommunikation med barn och barns utveckling. Vi erbjuder också en bakgrundskontroll av barnvakten. Alla barnvakter kontrolleras mot belastningsutdrag. Bor er barnvakt i Stockholms län, Uppsala län, Skåne län eller i Storgöteborg så ingår även en certifierad HLR-kurs inriktad mot barn. I övriga län erbjuder vi en distansutbildning online med kompletterande samtalsstund med certifierad personal. De som går distansutbildningen blir inte godkända enligt HLR-rådets regler. Både ni som kund och er barnvakt får en och samma kontaktperson att vända sig till och som gör kontinuerliga uppföljningar för att höra att allt går som det går. I största möjliga mån (i Stockholms län, Storgöteborg, Skåne län och Uppsala län) försöker vi erbjuda vikarie ifall er barnvakt inte har möjlighet att arbeta vid ett tillfälle.

Rutavdrag

Rutavdrag kan alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige utnyttja. Rutavdraget är upp till 25 000 kr/år per person. Är ni två vuxna i hushållet kan ni nyttja 50 000 kr/år. För mer information hänvisar vi till Skatteverket.

Lön

Se vilken lön du får när du börjar jobba hos oss.

Barnvakt
Ingångslön

Per timme

Lön efter 2 månader*

Per timme

Studerar på gymnasiet

inkl. semesterersättning

102,56 kr
112,55 kr
Har gått ut gymnasiet samt visat slutbetyg

inkl. semesterersättning

117,56 kr
127,57 kr
Har gedigen erfarenhet** av barnpassning

inkl. semesterersättning

132,55 kr
142,55 kr

Lönemodellen ovan gäller från 1 juli 2017 för Nannynu!s egna barnvakter. Lönen för er egen barnvakt får ni egentligen bestämma själva tillsammans med barnvakten. Ifall ni vill att er barnvakt ska ha en annan lön än Nannynu!s löner går detta att ordna. Då justerar vi även ert timpris efter vad lönen ligger på.

*Lön justeras efter att barnvakten har deltagit med godkänt resultat på Nannycertifieringskurs och hjärt och lungräddningskurs samt fått en godkänd utvärdering från familjen.

**Med gedigen erfarenhet menas motsvarande 15 års erfarenhet av arbete med barn eller egna barn.

OB-tillägg utgår vardagar kl. 20:00-06:00 samt helger med 10 kr extra per timme inkl.semesterersättning
Storhelgstillägg utgår med 20 kr extra per timme inkl. semesterersättning. Observera att OB-tillägg ej utgår vid storhelgstillägg.

Storhelgstillägg betalas ut: långfredagen, påskafton, påskdagen, annandag påsk, midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton, nyårsdagen och valborg.

Här finner du mer information som är intressant för dig som anställd.

Kontakta oss

Vi återkommer in en arbetsdag.

RING

Kontoret är bemannat måndagar – fredagar 9.00 – 17.00.
010-160 02 00

MAILA

Vi återkommer inom 1 arbetsdagar.

info@nanny.nu