Nanny.nu anställer er egen barnvakt – ni fortsätter precis som vanligt

Ge er privata barnvakt anställning, försäkringar, utbildning och kollektivavtal

KONTAKTA OSS

 • Barnvakter just nu
 • 754
 • Köpande kunder just nu
 • 718
 • Reco kundrekommendation
 • 4.6/5 av 337 st
 • Trustpilot Trustscore
 • 4.1/5 av 227 st
 • Google Reviews
 • 4.8/5 av 224 st

Vi anställer er egen barnvakt

Försäkringar, utbildning och vit anställning

SKICKA FÖRFRÅGAN

Såhär gör ni för att anställa er privata barnvakt via Nanny.nu

 1. Kontakta oss via telefon eller skicka in en förfrågan
 2. Vi anställer och utbildar barnvakten
 3. Vi sköter skatteinbetalningar, försäkringar och ser till att barnvakten omfattas av kollektivavtal
 4. Ni fortsätter med barnpassningen precis som vanligt

Ge er privata barnvakt anställning, försäkringar och utbildning genom Nanny.nu

Vi anställer er barnvakt och betalar ut barnvaktens lön medan ni fortsätter precis som vanligt med den barnvakt ni har idag. Vi står för arbetsgivaravgifter liksom moms.

Kostnad och priser för att anställa sin egen barnvakt

Nedanstående priser för egen barnvakt är 20 % rabatterat på våra ordinarie priser. Priset skiljer sig beroende på vilken kandidatgrupp barnvakten hör till. Ni får som kund en faktura varje månad på de totala antalet timmar som er barnvakt jobbat den föregående månaden. Vi kan även justera ert pris till lägre eller högre beroende på vilken lön er barnvakt har. Se längre ned.

Prislista
Kandidat i standardkategorin

(16-17år)

Kandidat i den utökande kategorin

(18år och äldre)

Pris
149kr
149kr + tillägg*

Alla priser är per timme efter rutavdrag och inklusive moms. Ovanstående priser har rabatterats med 20%. Rabatten går ej att kombinera med andra rabatter.

Våra priser gäller vardagar 06:00-20:00. För övrig tid tillkommer en avgift på 9kr/timme. Vid storhelger tillkommer en avgift på 19kr/timme. Storhelger inkluderar långfredagen, påskafton, påskdagen, annandag påsk, valborg, midsommardagen, julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen.

*Pristillägget avgörs av kandidatens löneanspråk. 1kr/timme tillägg på standardlönen innebär 1kr/timme i tillägg i pris efter RUT. Detta upplägg är anpassat för att maximera mängden kandidater med kvalificerade profiler. Tilläggsintervallet är i vanliga fall 10-30kr/timme efter RUT.

Vad vi erbjuder er och barnvakten

Trygg anställning och nyttjande av rutavdrag

SKICKA FÖRFRÅGAN

Vad vi gör

Vi har försäkringar som täcker tiden då barnvakten arbetar. Om ni önskar så utbildar vi barnvakten i en nannycertifieringskurs som handlar om kommunikation med barn och barns utveckling. Vi erbjuder också en bakgrundskontroll av barnvakten. Alla barnvakter kontrolleras mot belastningsutdrag. Bor er barnvakt i Stockholms län, Uppsala län, Skåne län eller i Storgöteborg så ingår även en certifierad HLR-kurs inriktad mot barn. I övriga län erbjuder vi en distansutbildning online med kompletterande samtalsstund med certifierad personal. De som går distansutbildningen blir inte godkända enligt HLR-rådets regler. Både ni som kund och er barnvakt får en och samma kontaktperson att vända sig till och som gör kontinuerliga uppföljningar för att höra att allt går som det går. I största möjliga mån (i Stockholms län, Storgöteborg, Skåne län och Uppsala län) försöker vi erbjuda vikarie ifall er barnvakt inte har möjlighet att arbeta vid ett tillfälle.

Rutavdrag

Rutavdrag kan alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige utnyttja. Rutavdraget är upp till 75 000 kr/år per person. Är ni två vuxna i hushållet kan ni nyttja 150 000 kr/år. För mer information hänvisar vi till Skatteverket.

Lön

Se vilken lön du får när du börjar jobba hos oss.

Barnvakt
Lägsta Ingångslön

Per timme inkl.semesterersättning

Individuell lönesättning*
Tjänstepension
16-17år
115,08 kr
18-19år
129,46 kr
Ja
20-24år
143,84 kr
Ja
25år och äldre
143,84 kr
Ja
Ja

*Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla barnvakter som fyllt 18 år. Viktigt att känna till är att vi anpassar familjens pris efter din lön så ett högt löneanspråk begränsar utbudet av uppdrag men självklart ska du känna dig nöjd med ersättningen. Våra rekryterare kommer vid intervjutillfället att diskutera löneanspråket med dig.

OB-tillägg utgår vardagar kl. 20:00-06:00 samt helger med 10 kr extra per timme inkl.semesterersättning
Storhelgstillägg utgår med 20 kr extra per timme inkl. semesterersättning.

Som anställd väljer du vilket upplägg du vill jobba efter:

Bundet avtal: Barnvakt och familj bestämmer ett minimum antal timmar/månad som barnvakten ska får betalt för och ska vara tillgänglig för. Båda parter har 1 månads uppsägningstid.
Obundet avtal: Barnvakt och familj har som ambition att arbeta tillsammans enligt ett visst upplägg. Men båda parter kan ändra och ställa in pass. Ingen uppsägningstid.

Här finner du mer information som är intressant för dig som anställd.

Kontakta oss

Vi återkommer inom en arbetsdag.

RING

Kontoret är bemannat måndagar – fredagar 9.00 – 17.00.
010-160 02 00

MAILA

Vi återkommer inom 1 arbetsdagar.

info@nanny.nu