Veckans stjärnbarnvakt

– Jennifer från Ängelholm

  • 2020-05-05
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

Veckans stjärnbarnvakt

Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

Jennifer Meltzer nannynu barnvakt

Jennifer är 24 år och bor i Ängelholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan april 2019. Idag jobbar Jennifer åt en familj i Skåne. Utöver sitt jobb som barnvakt har Jennifer sitt egna företag J’s Fest och Planering där hon hjälper till att anordna allt från barnkalas till kick-offs. På sin fritid gillar hon att vara ute i naturen och att umgås med vänner och familj. Men ett av hennes största intressen är att resa och upptäcka nya platser. Vi på Nannynu! tycker att Jennifer gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Jennifer nedan.

Vi är väldigt nöjda med Jennifer och vi känner oss väldigt trygga med henne.”
Jennifers barnvaktsfamilj

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Det känns inte som jobb, att få följa ett barn i deras utveckling och veta att man bidragit bara lite är en fantastisk känsla.

Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

Jag hade aldrig fått de kontakterna jag har eller kunnat ta del av barnens utveckling. Nannynu-personalen är väldigt aktiva med kontakt och kollar ofta hur allt flyter på, både med mig och familjen jag jobbar på.

Vad tycker barnen du passar om att göra?

Sjunga hjulen på bussen VARJE gång vi sätter oss i bilen är ett måste. Hon älskar att leka med vatten, och busa en massa. Sjunga för övrigt är definitivt en favorit och helst dansa med.

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Om du inte lämnar med ett leende är det inte rätt för dig

Hur hörde du talas om Nannynu?

Jag hittade en annons på en arbetssida.

Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Jennifer om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

Jag hämtar barnet på förskolan och efter det åker vi förbi hemmet och hämtar en klämmis och andra saker vi kan behöva på dagens äventyr. Sen åker vi till badhuset, lekparken, biblioteket eller skapar ett äventyr hemma. Vid 17:30 är det middag följt av tandborstning, på med pyjamas. Sedan sätter vi oss i soffan och läser en bok eller 2. När det är läggdags kommer mamman och lägger dottern. Så får jag passa lilla lillasystern ett tag.

Jennifer Meltzer barnpassning

Kontaktperson

Freja Senke

Marknad & kommunikation