Kund hos Nanny.nu

Som kund erbjuds ni en och samma barnvakt med rätt erfarenhet som passar just er.
Vi finns i hela landet och all vår personal har kollektivavtal.

Bli kundBli barnvakt

 • Barnvakter just nu
 • 772
 • Köpande kunder just nu
 • 748
 • Reco kundrekommendation
 • 4.6/5 av 337 st
 • Trustpilot Trustscore
 • 4.2/5 av 227 st
 • Google Reviews
 • 4.7/5 av 232 st

Bli kund hos Nanny.nu

Fyll i formuläret och du kontaktas inom en arbetsdag

Priser

Standardpris per timme 188 kr. Minimum 2,5 timmar / tillfälle.

Vill du har mer information om vårt bundna avtal? Läs gärna mer här.

Prislista
Kandidat i Standardkategorin

(16-17år)

Kandidat i den utökade kategorin

(18år och äldre)

Obundet*
188kr
188kr + tillägg***
Bundet**

0 – 19 timmar/månad

179kr
179kr + tillägg
Bundet

20 – 39 timmar/månad

169kr
169kr + tillägg
Bundet

40 timmar+/månad

160kr
160kr + tillägg
Heltid
150kr
150kr + tillägg

Alla priser är per timme efter rutavdrag och inklusive moms. För en utförligare tabell med prisexempel för barnvakter 18år och äldre, klicka här.

Våra priser gäller vardagar 06:00-20:00. För övrig tid tillkommer en avgift på 9,38kr/timme. Vid storhelger tillkommer en avgift på 18,75kr/timme. Storhelger inkluderar långfredagen, påskafton, påskdagen, annandag påsk, valborg, midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen.

* Familj och barnvakt bestämmer dagar och tider sinsemellan. Ingen uppsägningstid för någon part.
** Fast minimidebitering/månad enligt överenskommelse. Båda parter har 1 månads uppsägningstid. Läs mer här. Rabatt ges på standardpriset om 5%/10%/15% beroende på uppdragets omfattning.
*** Pristillägget avgörs av kandidatens löneanspråk. 1kr/timme tillägg på standardlönen innebär 1kr/timme i tillägg i pris efter RUT. Detta upplägg är anpassat för att maximera mängden kandidater med kvalificerade profiler. Tilläggsintervallet är i vanliga fall 10-30kr/timme efter RUT.

Engångsuppdrag, standardpris 240kr/h. Hjälp vid ett eller ett fåtal tillfällen, minimum 4 timmar/tillfälle. Kostnad för avbokning 500 kr. Kan ej hjälpa till på hotell eller på liknande plats samt under månaderna januari, juli, augusti och september.

Rabatter

 • Nanny.nu är anslutna till Benify

 • Genom att använda vårt systerbolag Tidy.nu för er hemstädning samtidigt som barnpassning via Nanny.nu tar ni del av våra kombinationserbjudanden

 • Ni får ett rabatterat pris (från 150kr) när ni har en ”egen” barnvakt ni vill anställa genom Nanny.nu

Ovanstående rabatter går ej att kombinera med andra rabatter.

Vi har nöjd-kund-garantivecka. Är ni under den första veckan inte nöjd med er barnvakt så avslutar vi med barnvakten och söker efter en ny kandidat åt er. Ni debiteras inte för denna vecka.

Mer information om pris och rutavdrag

Vill du veta mer om rutavdraget? Vill du ge bort ett presentkort? Vill du läsa om våra försäkringar? Klicka här för mer information.

Processens snabba steg

Så här går det till från förfrågan till uppföljning.

kund nannynu

1

Skicka in förfrågan

Inom en arbetsdag efter att du skickat in en barnvaktsförfrågan kommer en av våra konsultchefer kontakta dig för att skapa din egen kundprofil. Här går vi igenom ert behov och vilken person ni söker. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter just ert behov. Vi startar en sökning efter en lämplig kandidat, vi söker i vår databas och rekryterar även löpande. Sökningen är helt kostnadsfri.
Kontakta oss här

2

Presentation av lämplig barnvakt

När vi hittat rätt kandidat baserat på er profil skickar vi en presentation. Alla våra kandidater presenterar sig i en kort videopresentation, för att ni enklare ska kunna skapa er en bild av vem personen är och om kandidaten kan passa i er familj. Innan ni får en presentation gör vi en noggrann bakgrundskontroll.

3

Möte mellan familj och barnvakt

Om ni önskar träffa barnvakten koordinerar vi ett kostnadsfritt möte mellan er. Barnvakten kommer hem till dig/er och träffar oftast även barnen där ni får chans att ställa de frågor ni har. Detta är en chans för båda parter att lära känna varandra.

4

Matchning

Om mötet gick bra gör vi klart matchningen mellan er och ni har nu er egen barnvakt! Barnvakten kommer att utbildas i två kurser, en nannycertifiering och en Hjärt- &- lungräddningskurs samt barnolycksfall. Kändes det inte helt rätt på mötet fortsätter vi självklart vår kostnadsfria sökning för er. Från nu börjar vi debitera de pass ni bokar in tillsammans.

5

Uppföljning

Men än är det inte slut. Vi kommer att göra kontinuerliga uppföljningar med både er och barnvakten längs vägens gång så allt känns bra så länge ni är våra kunder. Ni fortsätter den kontakt ni haft med samma kontaktperson som under sökningen. Denne hjälper er gärna så fort frågor kommer upp.

Vanliga upplägg

Som kund väljer du det upplägg som passar er.

Vlog

Häng med vår konsultchef Julia en dag på kontoret.

Se alla våra videoklipp

Kund- & medarbetarenkäter

Så många rekommenderar oss till sina vänner & bekanta

Kunder, 2021

98%

Till enkäten

Kunder, 2020

97%

Till enkäten

Barnvakter, 2019

97%

Till enkäten