Månadens stjärnbarnvakt

– Simona från Ekerö

  • 2022-03-21
  • Månadens stjärna
  • Nanny.nu

Månadens stjärnbarnvakt

Varje månad blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

Billy Kettner nannynu barnvakt

Simona är 17 år och bor utanför Stockholm. Hon har arbetat hos Nanny.nu sedan september 2021 och jobbar idag åt en familj  på Ekerö. Utöver att jobba hos oss, studerar hon nu sitt andra år på gymnasiet där hon läser vård- och omsorgsprogrammet. Vi på Nanny.nu tycker att Simona gör ett fantastiskt jobb och vill därför lyfta fram henne som månadens stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Simona nedan.

Hur tycker du att det fungerar att anpassa ditt jobb som barnvakt med dina gymnasiestudier?

För mig funkar det bra. Tiderna jag barnvaktar är efter skolan eller någon timme precis innan jag ska åka till skolan. Hittills har familjernas behov passat perfekt in på när jag inte har skola eller behöver plugga.

Vad gillar du mest med att arbeta för Nanny.nu och som barnvakt?

Anledningen till att jag gillar att barnvakta från början är för att jag vill fördriva tid på något som gynnar mig och som jag kan lära mig utav, men det är nu på senaste tiden som jag verkligen börjat uppskatta att umgås med barn och att kunna underlätta och hjälpa föräldrarna.

Det jag gillar med Nanny.nu är att de är tydliga med all information man behöver, snabba och bra svar på frågor och att de hör av sig ofta för att kolla så allt går bra med barnvaktandet.

Vad  brukar du göra med dina barnvaktsbarn?

Vi brukar för det mesta mysa, leka, rita, kolla på film, gå till lekparken och läsa böcker.

Vad är ditt bästa tips till nya barnvakter?

Mitt bästa tips är att slappna av, fråga barnen vad dom gillar och göra och att ha kul.

Skulle du rekommendera andra att söka jobb som barnvakt hos Nanny.nu, om ja, varför?

Ja, det är ett perfekt jobb om man vill ha något extra att göra på fritiden och så tycker jag att Nanny.nu är bra för att de är tydliga och ordningsamma.

Kontaktperson

Jennifer Malmgren

Marknad & kommunikation