Årets stjärnbarnvakt

Eva Nord

 • 2021-06-14
 • Nanny Awards
 • Nanny.nu

Årets stjärnbarnvakt

Konkurrensen har varit hård, av många fina nomineringar är årets vinnare av Nanny Awards korade.

Billy Kettner nannynu barnvakt

Första vinnaren att presenteras är EVA NORD! Hon har arbetat hos oss sedan 2014. Sedan start har hon varit uppskattat av sina barnvaktsfamilj och framförallt utav barnen. Med följande nominering vart det givet att utse Eva till en utav fem vinnare:

”Eva är så oerhört kreativ, omtänksam och rolig när de ses. Allting är en möjlighet, varje berättelse värd att berättas och lyssnas på och alla tankar värda att tänka hela vägen! Pyssel med allt som finns hemma och material utomhus och upptäckarfärder är några favoritsysslor. Eva är inte bara barnvakt, utan en del i familjen, och vi tycker alla så himla mycket om henna och är så glada att hon finns i våra liv!”
Familjen Högsander

När vi pratar med Eva, så är hon oerhört glad och stolt över att vinna! ”Att vinna titeln ”årets Stjärnbarnvakt ” var ju verkligen en stor och mycket positiv överraskning ! Såååå kul! Jag blev väldigt glad, tacksam och känner mig ödmjuk inför den fina nomineringen” Eva fick även svara på ytterligare frågor.

Vad är det bästa med att arbeta som barnvakt?

Det bästa med mitt jobb som barnvakt har ju varit att få möjlighet att få fortsätta att jobba med barn.  Att med nyfikenhet och ett öppet sinne få möjlighet att följa och vara delaktig i barns lärandeprocess genom massor av lek ute och inne (fantasi) och kreativa aktiviteter, samtal -dialog , språk med mycket bokläsning  m.m. Att möta ett barn vid hämtningen på förskolan, som fyllt av glädje välkomnar en och där vi med stor förväntan och ser fram emot eftermiddagen och det vi har framför oss !!!! Så fint

Varför tycker du om att jobba på Nanny.nu?

Det bästa för mig med att jobba på Nanny.nu har varit möjligheten att kunna fortsätta att jobba med barn efter min pensionering som förskollärare. Nanny.nu har visat att dom är ett proffsigt och seriöst företag. Helt att lita på! På bästa sätt har dom visat sig kunna matcha familjer, barn och nannies på ett mycket, mycket bra sätt!

Hur skulle du beskriva din och fin familjs relation?

Min och familjens relation bygger på ömsesidigt förtroende, tillit , positivitet och generositet mot varandra. En bra dialog som bl.a innefattar info och berättande vid varje tillfälle om barnets och min dag tillsammans. Självklart handlar det huvudsakligen om det barnet upplevt och det barnet  reflekterat över. Spännande, givande och intressant!

Slutligen, var vi bara tvungna att fråga vad hennes bästa tips för att bli en bra barnvakt är och fick en bra lista:

 • Skapa en bra relation med familjen!
 • Visa att du är en trygg och kompetent person som dom kan lita på!
 • Gå med nyfikenhet och ett positivt sinne in i barnvaktsjobbet som är så kul och givande!
 • Lär dig att lyssna på och respektera barnet
 • Var delaktig i barnets tankar, åsikter och reflektioner!  Bra med skratt och humor!
 • Gemensam upptäckarglädje och nyfikenhet!
 • Läs läs läs!
 • Upptäck upptäck upptäck!
 • Lek lek lek!!!

Stort Grattis till Eva och tack för att du gör ett sådant fantastiskt arbete!

Kontaktperson

kontakt nannynu Jennifer Malmgren

Jennifer Malmgren