Årets stjärnbarnvakt

Eva Dahlén

  • 2021-06-16
  • Nanny Awards
  • Nanny.nu

Den tredje vinnaren är Eva Dahlén! Hon har arbetat flera år hos oss och är anställd hos flera familjer och är så uppskattad av både oss på kontoret och av familjerna. I nomineringarna Eva har fått beskrivs hon som en otroligt trygg person som barnen älskar. Nedan är ett utdrag från nomineringarna som utsedde Eva till en självklar vinnare i årets Nanny Awards.

”Hon får både barnen och oss som föräldrar att känna oss trygga. Jag som mamma vet att barnen har det bra och kan slappna av och utföra mitt jobb i lugn och ro…DET ÄR GULD VÄRT!!!❤ Vi har en väldigt bra kommunikation och Eva ställer alltid upp!”

”Ingenting är omöjligt när det kommer till Eva. Hon löser alltid situationen, slänger ihop mat av rester, steker pannkakor i det oändliga och underlättar alltid för mig som förälder. Hon aktiverar barnen och drar med dom på cykelturer och promenader, spelar spel och leker. Hemmet är alltid fint och prydligt när man kommer hem. Man känner en sån otrolig trygghet, lättnad och glädje av att veta att Eva är där och tar hand om det dyrbaraste man har, barnen!”

Vi ringde även upp Eva och ställde henne några frågor. Läs intervjun med Eva nedan.

Hur känns det att vinna titeln årets stjärnbarnvakt?
Det var toppen trevligt, jättekul! Blev väldigt paff!

Vad är det bästa med att jobba på Nanny.nu?
Det är många saker, bland annat otroligt trevlig personal som är lätt att kommunicera med och information går ut till mig bra tycker jag. Jag har alltid haft jobb under de senaste 5-6 åren. Det är personalen som jag jobbar ihop med som gör att jag är kvar. Kommunikation och bra återkoppling har fungerat ända sedan jag började.

Vad är det bästa med ditt jobb som barnvakt?
Jag älskar människor och jag älskar mina barnvaktsbarn. Det är i största allmänhet ett väldigt trevligt jobb.

Hur skulle du beskriva din och din familjs/familjers relation?
Jag har en väldigt bra relation med alla mina familjer och har haft det hela tiden! Jag upplever att barnen jag har ger mig kraft och energi i vardagen, jag blir väldigt glad av att vara med barnen. Det är roligt och stimulerande och mycket kärlek. Jag får så mycket kärlek från barnen och det älskar jag. Jag har fortfarande bra kontakt med familjer som jag inte jobbar kvar hos längre.

Vad är ditt bästa tips för att bli en bra barnvakt?
Min grund till att nå fram är att bli omtyckt, jag vill att barnen ska vara trygga med mig och även föräldrarna. Jag ser alltid till att knyta an bra med föräldrarna så de får en stabil trygghet med mig. Jag är så barnslig så att nå fram till barnen går på automatik, jag lägger mig på deras nivå. Föräldrarna ger mig fria händer att få ta eget ansvar och då känner jag mig trygg precis som dem gör. Det är mitt viktigaste tips, att få en bra relation med föräldrarna!

Kontaktperson

Freja Senke

Marknad & kommunikation