Nanny.nu öppnar upp i hela Sverige

  • 2018-02-15
  • Nyheter
  • Nannynu

Sverigelansering

Sveriges största barnpassningsföretag blir rikstäckande.

Sveriges största barnpassningsföretag (omsättning) tar nästa steg mot att bli rikstäckande. Från mitten av februari 2018 kommer Nanny.nu etablera sin verksamhet i hela landet för att erbjuda hjälp med barnpassning till alla familjer i Sverige.

Nanny.nu är Sveriges största barnpassningsföretag sett till omsättning. Nu öppnar företaget upp sin verksamhet i hela Sverige för att bemöta det växande intresset för att skaffa barnvakt. Nanny.nu grundades 2007 i Stockholm med hjälp av rutavdraget. Till en början var företaget endast verksamt inom Stockholms län, men påbörjade expansionen till fler orter redan 2014.

– Inledningsvis kom kunderna från innersta Stockholm, men för varje år som gått har förfrågningarna spritt sig mer ut i landet, säger Robert Bällstav, kommunikationschef på Nanny.nu

Idag är Nanny.nu störst i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Företaget har över 1200 kunder och drygt 1400 barnvakter. Nu tar företaget nästa steg mot att finnas i hela Sverige. Efterfrågan på barnpassning har ökat, trots halveringen av rutavdraget 2016, menar Robert Bällstav.

I slutet av 2017 öppnade vi upp i Västerås och så här långt har det varit en succé. Vi har fått in många förfrågningar från familjer, samtidigt som intresset av att jobba som barnvakt varit stort. Det är ett bevis på att barnpassning inom rut är lika aktuellt även i mellanstora städer som i de större.

Samtidigt som fler familjer kan få hjälp med barnpassning skapas det också fler arbetstillfällen. De allra flesta som arbetar som barnvakt på Nanny.nu är studerande, ofta mellan 17-23 år. Alla som är minst i gymnasieåldern har möjlighet att söka jobb hos Nanny.nu, så länge de har erfarenhet av barnpassning sedan tidigare och kan visa referenser på det.

 

Vad media har skrivit om vår Sverigelansering:

 

Kontaktperson

Robert Bällstav

Kommunikationschef