Nanny.nu öppnar upp i Västerås & Mälardalen

  • 2018-01-12
  • Nyheter
  • Nannynu

Nästa steg mot Sverigelansering

Västerås med Västmanland och Södermanland blir nästa steg.

Nannynu! öppnar i Västerås och Mälardalen

Sveriges största barnpassningsföretag kommer under januari 2018 komma till Västmanland och Södermanland. Nanny.nu grundades 2007 i Stockholm med hjälp av rutavdraget. 2014 öppnade företaget upp i Göteborg, Malmö och Uppsala. Nu tar Nanny.nu nästa steg mot att finnas i hela Sverige. I Västerås kommer den stora satsningen ske men företaget kommer erbjuda alla familjer boendes i Västmanland och Södermanland hjälp med barnpassning.

Nanny.nu är enligt omsättning Sveriges största barnpassningsföretag. När företaget grundades 2007 var många försiktiga med nyttjandet av rutavdraget. Idag ser det helt annorlunda ut, säger Robert Bällstav, företagets kommunikationschef.

– Inledningsvis kom kunderna från innersta Stockholm men för varje år som gått har förfrågningarna spritt sig mer ut i landet. Storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö har ökat tydligt men även Uppsalaborna visar ett stort intresse för att skaffa barnvakt. 

I och med att så många familjer kommer in i Uppsala började företaget under 2017 diskutera nästa ort att öppna upp i. Västerås känns som det naturliga steget, inte bara för att det är Sveriges femte största stad. Västerås ligger ungefär lika långt bort från Stockholm som Uppsala. Det är också den stad där flest spontanförfrågningar kommer in.

– Vi har på test tackat ja till att hjälpa ett antal kunder i Västerås. När vi lagt ut jobbannonser får vi in ett stort antal barnvakter, väldigt bra barnvakter! Det är mycket som talar för att Västerås kommer bli samma succé som Uppsala.

Samtidigt som Nanny.nu öppnar upp i Västerås kommer företaget också öppna i hela länen Västmanland och Södermanland. Företaget kommer också tacka ja till förfrågningar från familjer i resten av landet. Den stora satsningen kommer dock ligga i Västerås och dess närkommuner.

Kontaktperson

Robert Bällstav

Kommunikationschef