start-01

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer inom kort!

Detta händer nu

Läs hur processen går till från inskickad förfrågan till matchning med barnvakt och uppföljning från oss.

1. Vi kontaktar dig angående din förfrågan

När din förfrågan är inskickad kommer en av våra konsultchefer kontakta dig för att skapa din kundprofil. Vi går igenon vilken person ni söker och vi skräddarsyr uppdraget efter just ert behov. Vi startar en sökning efter en lämplig kandidat, vi söker i vår databas och rekryterar även löpande. Sökningen är helt kostnadsfri.

2. Presentation av barnvakt

När vi hittat rätt kandidat baserat på er sökprofil skickar vi en presentation med ett första förslag. Alla våra kandidater presenterar sig i en kort videopresentation, för att ni enklare ska kunna skapa er en bild av vem personen är och om kandidaten kan passa i er familj. Innan ni får en presentation gör vi en noggrann bakgrundskontroll.

3. Möte mellan familj och barnvakt

Om ni önskar träffa barnvakten koordinerar vi ett kostnadsfritt första möte mellan er. Barnvakten kommer hem till er och träffar oftast även barnen där ni får chans att ställa de frågor ni har. Detta är en chans för båda parter att känna av dem mjuka värderna så som personkemi och samspel mellan barnvakten och barnen.

4. Matchning och avtal

Om mötet gick bra gör vi klart matchningen mellan er och ni har nu er egen barnvakt! Barnvakten kommer att utbildas i två kurser, en nannycertifiering och en hjärt- lungräddningskurs samt barnolycksfall. Kändes det inte helt rätt på mötet fortsätter vi självklart vår kostnadsfria sökning för er. Från nu börjar vi debitera de pass ni bokar in tillsammans.

5. Uppföljning

Men än är det inte slut. Vi kommer att göra kontinuerliga uppföljningar med både er och barnvakten längs vägens gång så allt känns bra så länge ni är våra kunder. Vi på kontoret hjälper er gärna så fort frågor dyker upp.

Barnvakt pysslar med barnvaktsbarn
Barnvakt pysslar med barnvaktsbarn
Barnvakt pysslar med barnvaktsbarn
Barnvakt och barnvaktsbarn på lekplats
Barnvakt på lekplats med två barnvaktsbarn

Kontakta oss

 

Vi återkommer inom en arbetsdag efter att du skickat in din förfrågan. Har du inte hört något från oss har något troligen blivit fel. Då ber vi dig kontakta oss så kan vi bygga klart profilen och påbörja en sökning.

010-160 02 00 | info@nanny.nu

Är du också intresserad av hemstädning så erbjuder vi det genom vårt systerföretag Tidy.nu De är aktiva i Stockholm, Uppsala och Västerås.

www.tidy.nu