Årets stjärnbarnvakt

Wiktoria Witkowicz

  • 2021-06-15
  • Nanny Awards
  • Nanny.nu
Wiktoria nannynu barnvakt

Andra vinnaren är Wiktoria Witkowicz! Hon började arbeta hos oss på Nanny.nu 2019 och har under två års tid arbetat hos familjen Tarkowski, och tagit hand om deras tre barn. De har under denna tid skapat en otroligt fin relation till varandra, där både Wiktoria och barnen såg fram emot att träffa varandra.  I Wiktorias nominering beskriver familjen att Wiktoria alltid hade planerat något roligt till barnen att göra och hon har lyckats att hitta på roliga aktiviteter för alla barn trots sprida åldrar.

”För oss föräldrar var det en fröjd att komma hem till glada (eller sovande) barn och ett rent hem. Vi fick aldrig några samtal i panik, utan Wiktoria löste de problem hon stötte på utan att barnen eller vi märkte det.

Barnen älskade henne, för hon var genuin med dom. Hon såg fram emot att träffa dom lika mycket som dom såg fram emot att träffa henne, sådant känner barn av. Vi vill också rikta ett stort tack till er på Nanny.nu som lyckades rekrytera en sådan perfekt barnvakt till oss när vi flyttade från Stockholm till Enköping för 2 år sen”

Wiktoria hur känns det att vinna titeln årets stjärnbarnvakt?
Det känns fantastiskt och det är en stor ära att få vinna detta pris. Jag blev otroligt rörd av nomineringen från familjen och känner mig otroligt tacksam för att jag har fått möjligheten att jobba hos dem.

Vad är det bästa med att jobba på Nanny.nu?
Det bästa med att jobba åt Nanny.nu är stödet man får från företaget. Man kan alltid vända sig till Nanny.nu om det skulle uppstå problem eller frågor från mig eller familjen, vilket är en stor trygghet i arbetet.

Vad är det bästa med ditt jobb som barnvakt?
Det är ett jobb som är otroligt givande och ger mig mycket lycka och glädje. Det är alltid roligt att ta del av barnens energi, tankar, idéer, och fantasi och man hittar alltid på nya saker. Inget pass är det andra likt, vilket skapar stor variation i arbetet!

Hur skulle du beskriva din och din familjs/familjers relation?
Min relation till familjen är mycket bra och jag är otroligt tacksam för den tid jag har jobbat hos dem. Jag fick en fin relation till både barn och föräldrar vilket gjorde det ännu roligare att gå till jobbet. När jag började på universitetet och behövde flytta, var det mycket jobbigt att behöva säga hejdå till familjen, då jag trivdes bra som deras barnvakt.

Vad är ditt bästa tips för att bli en bra barnvakt?
Mitt bästa tips är att vara flexibel och verkligen lyssna på vad barnen vill. Att planera i förväg kan vara bra, men ibland måste man ändå anpassa sig till barnens humör och vilja, speciellt om man ska hitta på något med flera syskon, som kanske alla vill olika saker. Det gäller att vara påhittig och kompromissa. Det viktigaste är inte vad man gör utan att barnen blir nöjda och glada!

 

Kontaktperson

kontakt nannynu Sophie Åslev

Jennifer Malmgren

Marknad & kommunikation