Barnvakt Hanna

Intervju med Hanna Björklund

Hanna är 21 år och bor på Södermalm, Stockholm. Hon har arbetat hos Nanny.nu sedan januari 2019. Idag jobbar Hanna åt en familj i Årsta. Hon studerar till psykolog och jobbar även extra på ett LSS-boende för personer med autismspektrumsyndrom. På sin fritid gillar hon att umgås med vänner och familj, men även att träna, vara ute i naturen och laga mat. Hon har även ett intresse för att måla och rita, vilket hon försöker göra så ofta hon kan. Vi på Nanny.nu tycker att Hanna gör ett superbra jobb med barnet hon passar och vill därför lyfta fram henne som månadens stjärnbarnvakt.

Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

Jag tycker det är kul att jobba som barnvakt för att jag tycker barn är underbara! Det finns så himla mycket att lära sig och hämta från barn. Det är även väldigt fint att som barnvakt få möjlighet att följa barnens utveckling. Att jobbet är enkelt att kombinera med mina studier är ett stort plus!

Varför tycker du om att jobba på Nanny.nu?

Att jobba som barnvakt på Nanny.nu är ett väldigt givande och varierande extrajobb. Det märks att de väldigt måna om att både barnvakten och familjerna ska trivas genom att följa upp och stämma av, vilket känns väldigt tryggt och fint.

Jag upplever relationen till Nanny.nu som väldigt bra. Om någon fråga eller fundering uppstår så har det varit lätt att vända sig till de för att få hjälp och återkoppling väldigt snabbt.

Barnvakt Hanna

Vi är supernöjda från vårt håll. Det funkar alltid kanon, så vi är så tacksamma för Hannas hjälp!

Hannas barnvaktsfamilj

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att alltid vara närvarande och lyssna in till barnets behov och vilja, och prata med barnet utifrån det. Försök även själv ha roligt med barnet, för det brukar smitta av sig! Jag skulle även säga att det är viktigt att ha en öppen kommunikation med föräldrarna för att det ska kännas tryggt och bekvämt från bådas håll.

Andra barnvakter

barnvakt-singel-06

Vill du veta mer?

Undrar du något? Tveka inte att höra av dig till oss. Kontoret har öppet varje vardag mellan kl. 9-17.

Bli kund Bli barnvakt