Bild på barnvakt i sommarmiljö bland blommor.

Intervju med Hilan

Hilan är en tjej på snart 25 somrar som har jobbat som barnvakt hos oss på Nanny.nu sedan februari 2020. Hon bor i Åkersberga och jobbar idag hos två familjer via oss, både i Täby och i Vasastan. Hilan har ett stort intresse för barn och utöver att jobba som barnvakt hos oss arbetar hon heltid på en förskola sedan ett par år tillbaka. På fritiden tycker hon om att träna och läsa böcker. Vi på Nanny.nu är så glada och tacksamma för att ha Hilan hos oss och tycker att hon gör ett fantastiskt jobb. Därför vill vi lyfta fram henne som maj månads stjärnbarnvakt! 

{Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?|=##=|133439}

Jag tycker verkligen om att jobba med barn. Barn är så påhittiga och alltid öppna för att hitta på något roligt, det passar mig bra eftersom att jag själv är väldigt aktiv som person. Jag tycker verkligen att det här är världens bästa jobb!  

Hur upplever du relationen till Nanny.nu?

Väldigt bra! Jag får alltid den hjälp som jag behöver och personalen på kontoret är både trevliga och snälla. 

Skärmbild 2023-05-15 161418

Vi är jätte nöjda med Hilan. Särskilt ordning och reda, byter kläder på barnen när de kommer hem och alltid uppstädat och fint när vi kommer. Kommunikationen funkar också jättebra.

- Hilans barnvaktsfamilj

Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter? 

Håll hårt i tålamodet, både för din egna skull och barnens. Var lugn och omtänksam i barnens närvaro och lyssna alltid in deras behov - vad dem vill och behöver från dig. Låt barnen känna att du finns där för dem! 

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig? 

Jag brukar alltid planera min dag innan jag börjar passet. Eftersom jag har två familjer med olika dagar och behov så ser passen olika ut. Om jag exempelvis jobbar under en vardag brukar jag hämta barnen från förskolan. Efter förskolan går vi ofta till lekparken en stund innan vi beger oss hemåt för att äta middag. Efter middagen leker vi och sedan varvar vi ner genom att mysa i soffan och läsa en bok fram tills att föräldrarna kommer hem. En stor favorit hos barnen jag jobbar med är att leka kurragömma! 

Hitta din egen barnvakt nu!

{Andra barnvakter|=##=|133450}

barnvakt-singel-06

Vill du veta mer?

Undrar du något? Tveka inte att höra av dig till oss. Kontoret har öppet varje vardag mellan kl. 9-17.

Bli kund Bli barnvakt