Barn leker med bilbana

Anställ er egna barnvakt via Nanny.nu

Ge er privata barnvakt anställning, försäkringar, utbildning och kollektivavtal

 

Såhär gör ni för att anställa er privata barnvakt via Nanny.nu

  1. Kontakta oss via telefon eller skicka in en förfrågan
  2. Vi anställer och utbildar barnvakten
  3. Vi sköter skatteinbetalningar, försäkringar och ser till att barnvakten omfattas av kollektivavtal
  4. Ni fortsätter med barnpassningen precis som vanligt

Ge er privata barnvakt anställning, försäkringar och utbildning genom Nanny.nu

Vi anställer er barnvakt och betalar ut barnvaktens lön medan ni fortsätter precis som vanligt med den barnvakt ni har idag. Vi står för arbetsgivaravgifter liksom moms.

Kostnad och priser för att anställa sin egen barnvakt

Nedanstående priser för egen barnvakt är 20 % rabatterat på våra ordinarie priser. Priset skiljer sig beroende på vilken kandidatgrupp barnvakten hör till. Ni får som kund en faktura varje månad på de totala antalet timmar som er barnvakt jobbat den föregående månaden. Vi kan även justera ert pris till lägre eller högre beroende på vilken lön er barnvakt har. Se längre ned.

Prislista

Kandidat i standardkategorin

(16-17 år)

Kandidat i utökade kategorin

(18 år och äldre)

Pris 150 kr 150 kr + tillägg
Alla priser är per timme efter rutavdrag och inklusive moms. Ovanstående priser har rabatterats med 20%. Rabatten går ej att kombinera med andra rabatter.Våra priser gäller vardagar 06:00-20:00. För övrig tid tillkommer en avgift på 9kr/timme. Vid storhelger tillkommer en avgift på 19kr/timme. Storhelger inkluderar långfredagen, påskafton, påskdagen, annandag påsk, valborg, midsommardagen, julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen.*Pristillägget avgörs av kandidatens löneanspråk. 1kr/timme tillägg på standardlönen innebär 1kr/timme i tillägg i pris efter RUT. Detta upplägg är anpassat för att maximera mängden kandidater med kvalificerade profiler. Tilläggsintervallet är i vanliga fall 10-30kr/timme efter RUT.

Skicka in en förfrågan

Fyll i formuläret och en av våra konsultchefer kommer att kontakta dig inom en arbetsdag. Sökningen efter en barnvakt är helt kostnadsfri!